Als u binnenkort op zomervakantie gaat en u bezoekt oude plaatsen zoals de Eiler Hollandse kampen in Nederland, vergeet dan niet om u te vermaken met Nederlands snoepgoed. Ja, het oude en het nieuwe Nederlandse snoep gaan samen als erwten en wortelen. Sterker nog, als je ooit op een Nederlands zomerkamp bent geweest, worden ze waarschijnlijk als hoofdgerecht geserveerd. Snoep is ook te vinden op andere plaatsen in de wereld. In India, bijvoorbeeld, is het zo belangrijk dat zowel kinderen als volwassenen tijdens een bezoek aan deze plaatsen er altijd voor zorgen dat zij enkele soorten heerlijk en smakelijk Nederlands snoep te consumeren hebben.
Een zuurstok is een gedroogde vrucht – en deze vrucht wordt al eeuwenlang geteeld. De zuurstokken zijn snoepjes, of ze nu los liggen of dat het snoepjes en beignets zijn. Als u het geluk hebt ze te verzamelen, bestaat de kans dat u uw eigen persoonlijke snoepkast opent. Mocht je zoiets niet hebben, dan kun je ze altijd inslaan in je favoriete winkels.
Een zuurstok wordt normaal gekenmerkt door zijn kleur. In principe zijn er drie kleuren die de zuurstokken rond de kersttijd hebben: oranje, groen en wit. Tegenwoordig worden ook oranje en groen aan de telling toegevoegd, maar van oudsher bleef de zuurstok puur oranje en had een soort kauwachtige consistentie. Bovendien is de kleurstof binnenin de zuurstok meestal oranje en lijkt op moderne snoepstammen.
Een zuurstok is normaal ongeveer anderhalve centimeter in doorsnee. Hij kan ook rond van vorm zijn, waardoor hij de naam junk food krijgt. Voor de bereiding ervan wordt gewoonlijk een lange zuurstok gebroken, hetzij met de hand, hetzij met behulp van een koekjessnijder. Vervolgens wordt het lange riet gespleten en worden de helften ondergedompeld in een vloeibare siroop. Hierna wordt de gezoete vloeistof in een andere siroop geleid, deze bevat kunstmatige kleur en smaak, ook kwam er wat glucose voor. Dit gaat zo door totdat het geheel is ondergedompeld in het eindproduct, en tenslotte is blootgesteld aan een laatste hittestap. Dit dessert wordt meestal geserveerd in aantrekkelijke verpakkingen, papieren bekertjes voor dit doel.
Zoals eerder gezegd, worden snoepjes vaak beschouwd als een eenmalige portie, die meteen wordt opgegeten. Een eenmalige portie heeft dus nog nooit zo uitnodigend geleken. Nu niet meer, het is heel goed mogelijk om een volle beker smakelijk snoepgoed te eten zonder je ook maar een klein beetje schuldig te voelen. Zoals nu.
Snoep wordt vanaf nu niet meer uitsluitend als een zomerse traktatie beschouwd. Niet alleen dat, het kan nu worden beschouwd als een alledaags item voor het hele jaar. Ja, u leest het goed: van Halloween tot Kerstmis tot Pasen. Dit is zeker een geweldige manier om uw zomer plezier te hebben en jezelf te redden van alle kerst blues.
Als u op zoek bent naar wat nieuwe ideeën in dit verband, kijk dan eens naar de volgende snoepjes en chocolaatjes.
Voor alle jellybeans, bezoek deze website.
Suikermaïs
Zoals de naam al zegt, is Candy Corn gemaakt van suiker en maïsstroop. Het zit boordevol met gemalen snoepjes en andere lekkernijen. Elke portie is groot genoeg voor twee personen.
Aardbei en roomkaas
Vanwege de romige en pittige smaak, aardbeien en roomkaas zijn al lang een favoriet paar voor kinderen. Ze zijn kleurrijk en smaken heerlijk. Deze heerlijke traktatie kan ook worden gebruikt voor kinderfeestjes, schoolfeesten, en borrels.
Er zijn veel smaken van aardbeien en roomkaas, bijvoorbeeld, de aardbei pizza, aardbei taart, aardbei en chocolade, aardbei jello, en ga zo maar door.
Aardbeien worden ook toegevoegd in bananenbrood, kaneel Streusel, en tonberry quiche.
Bonen
Bonen zijn ook een favoriet voor iedereen, klein en groot. Ze smaken niet alleen heerlijk, maar ze zijn ook heel gezond. Acht is de meest gebruikelijke manier om ze te koken, maar ze worden ook op veel andere manieren gekookt.
Hier zijn enkele van de meest voorkomende manieren om ze te koken.
Koken: Dit is de meest gebruikelijke manier om refried beans te koken. Ze worden in een afgedekte bak gedaan, die vervolgens wordt gestoomd. Zout wordt aan het water toegevoegd om het smakelijker te maken.
Roosteren: in een pittige oven worden de bonen eerst in een stoommandje gelegd en vervolgens op een rooster gelegd. Daarna worden ze gekruid en worden er extra specerijen aan toegevoegd. De rode peper, kaneel en knoflook worden dan aan het mengsel toegevoegd en gedurende ongeveer 90 minuten geroosterd.
Braden: Deze methoden zijn snel en kunnen met weinig ingrediënten worden bereid. De eerste stap is het bereiden van het voedsel. Dan worden de ingrediënten snel in een wok of frituurpan gedaan en in weinig olie gebakken. Het voedsel wordt dan snel in een soep of stoofpot gegooid met weinig verse groenten en geserveerd. Het meest voorkomende vlees is kip.